Over ons

Marktagence is opgericht in juli 2019 door Mitchell Koot en Steve Zolnoor.

Marktagence helpt bedrijven om daadwerkelijk goede en meetbare resultaten te behalen via social media. Daarnaast maken wij ook websites en logo’s.

Marktagence is gespecialiseerd in Website & logo design, social media marketing en brand development. Wij helpen bedrijven met bouwen van een merk en het genereren van indrukwekkende omzet.

Mitchell Koot

Sinds mijn 18e ben ik al bezig om social media zo goed mogelijk te begrijpen. Daarnaast ligt mijn passie vooral bij het helpen van andere ondernemers op social media gebied en het ontwerpen van logo’s en websites.

Het is meer dan slechts zo nu en dan een bericht plaatsten. Toen ik Facebook advertising begon te begrijpen, veranderde mijn complete visie op marketing, sales en ondernemerschap.

Ik ben er zelfs van overtuigd dat wanneer u social media niet actief gebruikt, u al met 1-0 achter staat ten opzichte van de concurrentie. Daarnaast is het ook belangrijk dat uw website er duidelijk en overzichtelijk uit ziet voor de klant, zodat u sneller herkend word.

 

Steve Zolnoor

Ik ben gefascineerd door marketing en sales. Ik ben een groot voorstander van de tijd waarin we leven. Het was nog nooit zo eenvoudig om een business te bouwen en te upgraden naar een compleet nieuw level. Allemaal dankzij het internet.

Door veel zelfontwikkeling in sales ben ik in staat zo goed mogelijk uw echte behoeftes te vinden om ze daarna te vervullen.

Het internet stelt ons in staat om continu nieuwe klanten te werven via social media. Dit geldt voor bedrijven van onze klanten en ons eigen bedrijf.

De beste tijd om te starten is vandaag. Zorg dat u dit niet mist. Profiteer van de tijd waarin we leven.

 

Steve Zolnoor