Wat is Plesk een server?

Plesk is een populaire softwaretool voor het beheren van webhosting en servers. Het wordt vaak gebruikt door webhostingbedrijven en systeembeheerders om websites en servers gemakkelijk te beheren.

Met Plesk kun je gemakkelijk nieuwe websites maken, bestaande websites beheren, domeinnamen beheren, databases maken en beheren, en nog veel meer. Het biedt ook hulpmiddelen voor het beheren van de prestaties en beveiliging van je servers, zoals het installeren van SSL-certificaten en het monitoren van de serverstatus.

Plesk is beschikbaar in verschillende versies, afhankelijk van je specifieke behoeften. Er is bijvoorbeeld een versie voor het beheren van Linux-servers, een versie voor het beheren van Windows-servers, en een versie voor het beheren van cloud-omgevingen.

In conclusie is Plesk een softwaretool voor het beheren van webhosting en servers. Het biedt een gebruiksvriendelijk dashboard waarmee je gemakkelijk websites en servers kunt beheren, en biedt ook hulpmiddelen voor het beheren van de prestaties en beveiliging van je servers. Het is beschikbaar in verschillende versies voor verschillende soorten servers.

Online meeting inplannen

Plan vandaag jouw afspraak nog in!

Bij Marktagence kun je een gedenkwaardige website laten maken, met een persoonlijke aanpak. Ons belangrijkste doel is het creëren van prachtige, unieke en gebruiksvriendelijke websites die effectief converteren.

Bekijk onze social media kanalen

Beoordeeld met 4.9 / 5