Marktagence – Website laten maken

Professionele

Website laten maken

Wilt u een professionele website laten maken? Dan zijn wij uw aangewezen partij om u verder te helpen. Onze passie staat garant voor een blinkend eindresultaat.

Make It A Live..

Website op Maat

Voor bedrijven designen, bouwen en onderhouden wij complete websites. Alle websites die gemaakt worden, worden speciaal op maat gemaakt volgens de wensen van de klant. We kijken naar het doel van uw website, waar u zich wilt op gaan richten en welk gevoel de website moet gaan uitstralen bij uw doelgroep. Ook optimaliseren wij nieuwe pagina’s of blogs voor Goolge om zo hoog mogelijk te staan, zodat u sneller gezien word op het internet. 

website laten maken

Wat kost een Website?

Wat kost het op een website te laten maken?
Een veel gestelde eerste vraag aan ons is: Aan welke kosten moet ik denken bij het ontwerp en de ontwikkeling van een website?

De kosten verschillen per website en zijn afhankelijk van verschillende zaken. Moet de nieuwe website meertalig worden? Hoeveel verschillende pagina’s zijn er nodig? Moeten er koppelingen komen met andere software? Is er behoefte aan formulieren, een zoekfilter of een vertalingsprogramma? Wij bepalen de prijs nadat u heeft besloten hoe de website eruit moet komen te zien.

website laten maken

Responsive website

Responsive Website

Heeft u een website nodig die presteert? Dan is Marktagence de aangewezen partij die u graag helpt.  De oplossing is hier! Wij maken professionele websites speciaal voor u op maat. Al onze websites zijn mobiel vriendelijk en tablet vriendelijk, zodat iedereen de website in hoge kwaliteit kan bekijken. Marktagence staat voor u klaar om de beste website te bouwen voor uw organisatie. Het kan ook voorkomen dat uw huidige website een flinke opfrisbeurt nodig heeft en u niet direct een nieuwe website wilt
laten bouwen. Dan staan wij voor u klaar om u het beste advies te geven. Kijk
gerust op uw gemakt naar de websites die wij al voor onze klanten hebben
gemaakt. Voor eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Onderhoud van een Website

Voor bedrijven onderhouden wij complete websites. Uw website houden wij goed bij en updaten wij regelmatig zodat de website online blijft. Wij gebruiken de gegevens van de bezoekers om verbeteringen te maken, maar ook om uw website beveiligd te houden.  Met behulp van Google Analytics kunnen wij precies uw website in de gaten houden en kunt u zelf uw eigen resultaten inzien. Tenslotte vragen wij een kleine maandelijks vergoeding om uw website up-to-date te houden.

jetautospuiterij-home-page
koot on the road

SEO voor uw Website

SEO, ook wel Search Engine Optimization genoemd, is een verzamelnaam voor alle processen die de vindbaarheid van uw website vergroten. Doordat wij effectief gebruik maken van verschillende SEO technieken, is het mogelijk om meer bezoekers te trekken naar uw gewenste webpagina. U kunt bij een SEO strategie bijvoorbeeld denken aan ‘linkbuilden’ en zoekwoordoptimalisatie.

Maar wat is zoekwoordoptimalisatie? 
Wanneer internetgebruikers iets opzoeken via Google, maken ze gebruik van zoekwoorden. Stel dat iemand op zoek gaat naar autobedrijf in Amsterdam, zal hij bijvoorbeeld de woorden ‘Autobedrijf’ en ‘Amsterdam’ intypen in Google. 
Het is hierin belangrijk dat u direct bovenaan de pagina van zoekopdrachten komt te staan. 
Dit gaat niet zomaar; Wij moeten Google laten zien dat uw webpagina relevant is bij deze zoekwoorden. 

Wij helpen uw website, door middel van SEO, zo hoog mogelijk op de pagina van Google te laten staan. Door middel van duidelijke content vergroten wij uw vindbaarheid optimaal. 

nl_NL