Marktagence – Website laten maken

Over Ons

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, logo's maken, social media marketing, fotografie en brand development.

Over ons

Waarom Marktagence?

Marktagence helpt bedrijven om daadwerkelijk goede en meetbare resultaten te behalen via social media, Maar ook om een fantastische website voor u neer te zetten. Wanneer u in deze tijd geen verhaal vertelt via social media staat u als ondernemer al redelijk achter vergeleken de concurrenten.

Goed Systeem

We gebruiken een effectief systeem om resultaten te garanderen. Wij denken in het belang van de klant en geven het beste advies aan de klant. Neem gerust contact op.

Design op maatwerk

Website laten maken? Dan bent u bij Marktagence aan het juiste adres. Wij maken uw website naar uw wensen. Onze passie staat garant voor een blinkend eindresultaat.

Betalen in termijnen mogelijk

Doordat wij zelf ondernemer zijn begrijpen wij dat u vaak al genoeg investeringen heeft. Daarom mag u bij ons ook gespreid betalen in twee of drie termijnen.

Wat kost een Website?

Wat kost een website?
Een veel gestelde eerste vraag aan ons is: aan welke kosten moet ik denken bij het ontwerp en de ontwikkeling van een website?

De kosten verschillen per website en zijn afhankelijk van verschillende zaken. Moet de nieuwe website meertalig worden? Hoeveel verschillende pagina’s zijn er nodig? Moeten er koppelingen komen met andere software? Is er behoefte aan formulieren of een zoekfilter? De prijs word bepaald na dat er een keuze is gemaakt, met hoe uw website eruit zal moeten zien.

Website laten maken cgalleryautomotive
Natural Edit

Foto's laten Maken

Bij Marktagence is het mogelijk om professionele foto’s te laten maken. Wij maken foto’s voor bedrijven in verschillende branches. De foto’s worden dan ook gemaakt op uw locatie. Wij zijn gespecialiseerd in het fotograferen van luxeauto’s van autobedrijven of eventueel particulieren. Interesse in een fotoshoot voor uw bedrijf? Neem dan contact op of vraag een offerte aan.

Hoe gaan wij te werk?

Over ons

Kwalificatie

Wij kijken of onze service goed aansluit bij de wensen van uw bedrijf. Als wij denken dat dit het geval is plannen we samen een meeting in. De meeting vind plaats op uw locatie.

Meeting

In een meeting stellen wij vast wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. We leren elkaar kennen en bespreken de volgende stap.

Ontwerp & ontwikkeling

Wij maken de eerste opzet voor de website.

Conversie

Na de ontwikkeling wordt de website getest door ons. U kunt u tijdens 3 conversie rondes dingen aangeven wat er eventueel aangepast zou kunnen worden. De content kan bovendien aangevuld worden.

Optimalisatie & onderhoud

Wij gebruiken de gegevens van de bezoekers om verbeteringen te maken. Bovendien houden wij uw website veilig.

Oplevering

Wij leveren de website op en beginnen met het verzamelen van data.

Team Marktagence

Marktagence is opgericht in juli 2019 door Mitchell Koot en Steve Zolnoor.

mitchell-zwart-wit

Mitchell

Eigenaar

Steve Zolnoor

Steve

Eigenaar