C Gallery Exclusive

C Gallery Exclusive

Dienst

Website Ontwikkeling en Onderhoud

Wij hebben met trots samengewerkt met C Gallery Exclusive om een op maat gemaakte website te ontwikkelen en te onderhouden. De website biedt bezoekers een gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk ervaring. Bovendien zorgen we maandelijks voor het onderhoud van de website, waardoor deze altijd up-to-date en veilig is.

C Gallery Exclusive: Een Nieuw Tijdperk van Luxe

C Gallery Exclusive, lang geroemd om zijn verfijning en exclusieve auto’s, besloot zich te richten op een nog exclusievere markt. In samenwerking met ons als Marktagence ondergingen ze een volledige herpositionering, met als pronkstuk een gloednieuwe website. Deze nieuwe online aanwezigheid straalt een ongeëvenaarde luxe uit, waar prachtige afbeeldingen van exclusieve auto’s de bezoekers verwelkomen en het browsen moeiteloos maakt. Deze herpositionering resulteerde in indrukwekkend succes, met het aantrekken van nieuwe klanten.

Wij houden maandelijks consistent voor
C Gallery Exclusive de social media bij!

Naast het ontwikkelen en onderhouden van hun website, hebben we ook de verantwoordelijkheid op ons genomen om de sociale media-accounts van C Gallery Exclusive te beheren. Maandelijks creëren we boeiende en relevante content die de online aanwezigheid van C Gallery Exclusive versterkt. We posten regelmatig om de betrokkenheid van hun volgers te vergroten en de merkidentiteit te versterken. 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Heb je een vraag of zou je graag inspiratie willen opdoen op het gebied van social media en webdesign?
Neem dan gerust contact met ons op. We helpen jou graag verder en komen samen ongetwijfeld tot een mooi plan.

Beoordeeld met 4.9 / 5
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.