Marktagence – Website laten maken

MARKTAGENCE

Social media marketing

Marktagence is in staat om uw bedrijf naar een nieuw level te brengen. Dit doen we door ons bewezen systeem effectief in te zetten op uw social media kanalen.

website laten maken

Advertenties laten Maken

Bij Marktagence is het mogelijk om advertenties te laten maken via Google of Facebook/Instagram. Vanaf het moment dat we besluiten samen te werken transformeren wij uw complete social media marketing. Wij zullen verschillende advertenties plaatsen, zodat er nieuwe klanten en sales op de automatische piloot binnen komen. Wij schrijven converterende teksten zo nauwkeurig mogelijk. Met de juiste advertenties bereiken we de juiste doelgroep, hierdoor stijgt uw omzet en groeit uw bedrijf.

Content Creatie

Wij helpen uw bedrijf met het creëren en bewerken van creatieve  content. Ons doel is om uw bedrijf meer naar voren te laten komen vergeleken uw concurrenten. Door middel van een maandelijks abonnement creëert Marktagence voor uw bedrijf professionele content. Voor bedrijven is er ook een mogelijkheid dat wij social media kanalen beheren en content publiceren. 

social media marketing

Social media Marketing

Uw omzet laten groeien met honderden euro’s per maand? Dat kan, via social media. Wij weten de perfecte strategie!

Waarschijnlijk heeft u al diverse tactieken geprobeerd rondom social media, echter zonder positief rendement. U had hoge verwachtingen, maar tegenvallende resultaten. Marktagence is in staat om uw omzet te laten groeien per maand. Hoe zou u dat vinden? 

Wij testen, optimaliseren en schalen campanges naar een ongekende niveau voor meer omzet en bereik. Nieuwe klanten op de automatische piloot. Wij zorgen er voor dat u nieuwe klanten krijgt die daadwerkelijk binnenkomen bij uw bedrijf. Uw taak is om deze klanten binnen te houden. Deze klanten halen wij voor u binnen door middel van Google of eventueel Facebook/Instagram advertenties te plaatsen.

nl_NL