Online marketing

Laat jouw bedrijf groeien door middel van marketing

img box 01 copy 1
Website SEO

Door middel van SEO kunnen wij de vindbaarheid van jouw website vergroten.

img box 02 blauw copy
Google advertenties

Door verschillende advertenties vergroten wij jouw bereik, zodat jij sneller gevonden wordt via Google.

img box 03 copy
Social Media Marketing

Wij plaatsen advertenties op Google, Facebook en Instagram zodat jij sneller gevonden wordt.

Diverse

Marketing technieken

Bij Marktagence is het mogelijk om verschillende marketing technieken in te zetten voor jouw bedrijf. Je kunt onder andere advertenties laten maken voor Google, Facebook en Instagram. Ook kunnen we meer klanten aantrekken met behulp van SEO.

Vanaf het moment dat wij een samenwerking aangaan, gaan we aan de slag met een nieuwe marketingstrategie. Wij starten bijvoorbeeld met het plaatsen van verschillende advertenties, zodat nieuwe klanten op de automatische piloot binnen komen. Ook schrijven wij al jouw teksten zo nauwkeurig mogelijk. Met behulp van de juiste advertenties bereiken we de juiste doelgroep. Hierdoor stijgt niet alleen jouw omzet, maar groeit ook jouw bedrijf.

lamp

Waarom Marktagence?

Wij helpen jou graag met het groeien door middel van marketing

chek b copy
Advertenties

Jouw omzet laten groeien met honderden euro’s per maand? Dat kan via social media. Wij weten de perfecte strategie!

chek b copy
Website SEO

Wij helpen jouw website, door middel van SEO, zo hoog mogelijk in de resultaten van Google te laten staan. Door middel van duidelijke content vergroten wij jouw vindbaarheid optimaal.

chek b copy
Content creatie

Wij helpen jouw bedrijf met het creëren en bewerken van creatieve content. Ons doel is om jouw bedrijf meer naar voren te laten komen vergeleken met jouw concurrenten.

oAAAAAAAAAAAAAAAAAAA4DY6pwAByv3NTgAAAABJRU5ErkJggg==

Perfecte

Advertenties op Google

Afhankelijk van jouw bod op een zoekwoord, krijg je een advertentieplaats toegewezen. Hoe hoger het bod, hoe beter de plaats. Maar is die felbegeerde eerste plek in het zoekresultaat wel zo effectief? De kans is bijzonder groot dat bezoekers wel op jouw prijzige advertentie klikken, maar vervolgens niets kopen. Wij brengen alle relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf in kaart. Zo tonen wij aan welke woorden voor jouw advertentiepositie ideaal zijn. Hiermee houden wij rekening met jouw omzet en kosten. 
Op het moment dat de campagne loopt blijven wij alle activiteiten bijhouden en optimaliseren. Zo heb je altijd maximaal bereik zonder te veel te betalen.

img box 12 copy

Ervaar

SEO voor jouw website

Laat jouw website groeien door middel van SEO.
SEO, ook wel Search Engine Optimization genoemd, is een verzamelnaam voor alle processen die de vindbaarheid van jouw website vergroten. Doordat wij effectief gebruik maken van zoekmachineoptimalisatie, wordt het mogelijk om meer bezoekers te trekken naar jouw website. Je kunt bij een SEO strategie bijvoorbeeld denken aan ‘linkbuilden’ en tekstaanpassingen. 

SEO Onderzoek
100%
content creëren
100%
Meer bereik
100%

Ook interesse om hoger in de resultanten van Google te komen staan?

Neem dan gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen

Wil jij een professionele website laten bouwen? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres! Wij bouwen websites op maat.