Website onderhoud

WordPress, zoals alle moderne websites, beschikt over een Content Management Systeem (CMS) dat voortdurende aandacht vereist. Zelfs als je na de oplevering geen wijzigingen meer aan je website aanbrengt, is het cruciaal om de infrastructuur te blijven onderhouden en verbeteren. Hiermee waarborgen we niet alleen de veiligheid van je website tegen externe aanvallen, maar zorgen we er ook voor dat je site optimaal blijft functioneren in alle moderne webbrowsers.

Dit alles bieden wij aan voor een vast maandelijks tarief of een jaarlijks abonnement. 

Website laten onderhouden

Onze team van webdesignspecialisten en experts staat altijd klaar om je te ondersteunen bij het onderhouden van je WordPress-website en/of WooCommerce-webshop. Of we nu de website oorspronkelijk hebben ontwikkeld of het om een bestaande WordPress-website gaat, ons full-servicepakket biedt voortdurend onderhoud, geoptimaliseerde servers, snelle respons en veilige websites. Bovendien bieden we de mogelijkheid om samen met ons de prestaties van je website te verbeteren door middel van onze diensten op het gebied van marketing, conversie-optimalisatie, UX-design en zoekmachineoptimalisatie. Voor meer informatie over ons WordPress-onderhoudspakket kun je contact met ons opnemen, en we voorzien je graag van de details.

WordPress websites onderhoud en beheer

1

Tijdsbesparing

Het uitbesteden van website-onderhoud aan professionals stelt jou in staat om je te concentreren op de kernactiviteiten van je bedrijf. Je hoeft je geen zorgen te maken over technische problemen, updates, en beveiligingskwesties, omdat experts dit voor je regelen. Dit bespaart je waardevolle tijd en energie.

2

Expertise en betrouwbaarheid

Wij beschikken over gespecialiseerde kennis en ervaring. Wij blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en best practices op het gebied van webtechnologie. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat je website altijd goed wordt onderhouden en beveiligd tegen potentiële bedreigingen.

3

Optimale prestaties en beveiliging

Regelmatig onderhoud is essentieel om de prestaties en beveiliging van je website te waarborgen. Door het uitbesteden van onderhoudsdiensten ben je ervan verzekerd dat je website snel blijft laden, dat alle software up-to-date is en dat beveiligingslekken tijdig worden gedicht. Dit draagt bij aan een positieve gebruikerservaring en beschermt je website tegen aanvallen en kwetsbaarheden.

1

Up-to-Date technologie

Marktagence zorgt ervoor dat je website altijd wordt bijgewerkt met de nieuwste technologieën, plug-ins en updates om optimale prestaties te garanderen.

2

Beveiliging

Ons team van experts monitort en verbetert voortdurend de beveiliging van je website om deze te beschermen tegen aanvallen en datalekken.

3

Back-ups

We maken regelmatig back-ups van je website om ervoor te zorgen dat je geen belangrijke gegevens of inhoud verliest bij onverwachte problemen.

4

Snelle respons

Bij problemen of technische storingen zorgt Marktagence voor snelle oplossingen, wat de downtime van je website minimaliseert.

Website laten onderhouden veelgestelde vragen

Overweeg je het uitbesteden van website-onderhoud? Hier zijn enkele veelgestelde vragen en antwoorden die je kunnen helpen bij het maken van een goed geïnformeerde beslissing voor je bedrijf. Leer meer over het proces en de voordelen van samenwerken met experts.

Marktagence biedt professioneel website-onderhoud om ervoor te zorgen dat je site veilig, up-to-date en goed presterend blijft. We nemen de technische zorgen weg, zodat jij je kunt concentreren op je kernactiviteiten.

Ons website-onderhoud omvat regelmatige updates, beveiligingspatches, back-ups, prestatieoptimalisatie en snelle probleemoplossing.

Ja, we bieden ook aanpassings- en uitbreidingsdiensten voor je website als je nieuwe functies wilt toevoegen of wijzigingen wilt aanbrengen.

De kosten variëren afhankelijk van de omvang van je website en de specifieke onderhoudsbehoeften. Neem contact met ons op voor een aangepaste offerte.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen

Bij ons kun je moeiteloos een vrijblijvende offerte aanvragen voor jouw project. We zorgen ervoor dat we binnen 24 uur contact met je opnemen om de verschillende opties te bespreken en je te voorzien van de benodigde informatie. Jouw wensen staan bij ons centraal, en we kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan. Aarzel dus niet om contact op te nemen en je plannen met ons te delen!

Bekijk onze social media kanalen

Aanvraag formulier

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je jouw website zorgeloos laten onderhouden door professionals?

Neem vandaag nog contact op met Marktagence en ontdek hoe wij je kunnen helpen om je website veilig, up-to-date en optimaal presterend te houden. Klik hier om direct contact met ons op te nemen en je website-onderhoud te regelen. Jouw online succes begint hier!