KPM Glashandel

KPM Glashandel

Dienst

Website Ontwikkeling

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we met succes een op maat gemaakte website hebben ontwikkeld voor KPM Glashandel. Dankzij onze samenwerking biedt de website bezoekers een boeiende en naadloze gebruikerservaring. Bovendien nemen we maandelijks het onderhoud op ons, waardoor de website te allen tijde up-to-date en veilig blijft.

KPM Glashandel: Uw Partner in Glaswerk in Zoetermeer

Met trots presenteren we ons nieuwste succesverhaal: onze samenwerking met KPM Glashandel, waarbij we een prachtige website hebben ontwikkeld die hun kernactiviteiten belicht. KPM Glashandel, gevestigd in het hart van Zoetermeer, is dé bron voor alle glasgerelateerde behoeften. Of het nu gaat om het vervangen van enkelglas, dubbelglas, HR-glas of andere glassoorten, bij KPM Glashandel bent u aan het juiste adres. Onze ervaren glaszetter staat garant voor perfecte en snelle montage, ongeacht of de klant een particulier of een bedrijf is. Of u nu een ruit wilt laten plaatsen of vervangen, bij KPM Glashandel kunt u rekenen op deskundige service en hoogwaardig glaswerk. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al uw glasbehoeften. Het was een genoegen om KPM Glashandel te ondersteunen bij het online presenteren van hun uitstekende diensten en klanten te voorzien van een naadloze en informatieve ervaring.

KPM Glashandel: Glaswerk met Gemak en Expertise

Onze inspanningen bij het bouwen van de nieuwe website voor KPM Glashandel hebben geleid tot vier aanzienlijke voordelen voor onze klanten. Allereerst hebben we gezorgd voor een responsieve functionaliteit, waardoor de website moeiteloos toegankelijk is, ongeacht het gebruikte apparaat, of het nu een desktopcomputer of een mobiel apparaat is. Dit vergroot de toegankelijkheid voor klanten die onderweg zijn. Daarnaast hebben we snelle contactmogelijkheden geïntegreerd, waardoor klanten met een simpele klik contact kunnen opnemen met KPM Glashandel voor vragen of om een afspraak te maken. We hebben ook gedetailleerde informatie verstrekt over de verschillende glassoorten die zij gebruiken, zodat klanten goed geïnformeerd zijn bij het maken van hun keuze. Tot slot hebben we gezorgd voor een overzichtelijke weergave van hun diensten, zodat klanten snel en gemakkelijk kunnen vinden wat ze nodig hebben. Dit alles draagt bij aan een verbeterde gebruikservaring op de website van KPM Glashandel.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Heb je een vraag of zou je graag inspiratie willen opdoen op het gebied van social media en webdesign?
Neem dan gerust contact met ons op. We helpen jou graag verder en komen samen ongetwijfeld tot een mooi plan.

Beoordeeld met 4.9 / 5
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.